Studio Syntes Terapi

Individuell terapi Parterapi Familjerådgivning Kurser Coaching

Vägen till självkännedom, medkänsla och trygga relationer börjar här

För individer

I individuell samtalsterapi får du en möjlighet att möta dig själv med medkänsla, utforska dina behov och vad du längtar efter i livet. Få stöd i att hantera tidigare erfarenheter, dina relationer och identifiera nya hjälpsamma strategier framåt.

För par

I parterapi får ni möjlighet att utforska vad ni behöver för att skapa en relation med trygghet, medkänsla och acceptans. Identifiera er dynamik och få verktyg i att kommunicera kring känslor, behov och vad ni behöver för att bygga empati och närhet. 

Workshops

Jag faciliterar och håller regelbundet workshops och kurser i personlig utveckling, relationer, hållbart arbetsliv och välmående. Mer om kommande kurser nedan, “Grow yourself” med fokus på personlig utveckling och “Duo weekend” för par.

Josefin Kollberg

Samtalsterapeut

Jag är verksam som samtalsterapeut för individer, par och familjer. Jag är baserad i Stockholm och tar också emot klienter online. 

För mig är mötet mellan oss människor något av det finaste och viktigaste vi har. Att få träffa dig som klient är berikande och utvecklande.

Samtalsterapi är en möjlighet att utforska dig själv, dina relationer och hur du kan möta dig själv med mer medkänsla. Terapi är en plats att hantera tidigare erfarenheter och ger också verktyg och insikter att ta med framåt i livet.

Sagt om Josefin

Grow Yourself workshopen var verkligen som en av årets mest minnesvärda upplevelser för mig. Josefin lyckades på ett varmt och öppet sätt förklara svåra ämnen på ett tillgängligt sätt, samtidigt som hon skapade en känsla av gemenskap och förståelse för den resa vi alla gör genom livet. Jag kan verkligen rekommendera workshopen till alla som strävar efter att lära känna sig själva bättre och vill fortsätta sin personliga utveckling."
Helena
Från KUrsen "Grow yourself"
"Vi upplevde Duo-helgen som en trygg plats att utforska många olika aspekter av vårt förhållande. Vi tog särskilt med oss grunderna i empatisk kommunikation, som vi nu har börjat integrera i våra dagliga liv. Josefin förde med sig sin härliga energi, humor och kunskap till workshopen och fick alla deltagare att känna sig välkomna. Ett stort plus för att vara queer-vänlig!
Tuva
FrÅN workshop "duo weekenD"

Följ @studiosyntes på instagram