För ditt företag

Främja välbefinnande och utveckling

Sessioner & Coaching

Individuellt anpassade sessioner och coaching för att guida personlig och grupputveckling. 

Strategisk planering

Strategisk planering utformad för att förbättra välbefinnande, ledarskap och främja en positiv arbetskultur.

Workshops

Innovativa workshops utformade för att utveckla och stärka ert teams sammanhållning. Jag håller även i kurser på utbildningar inom den kreativa sektorn. 

Förbättra arbetsplatsens välmående

Stärk ditt företag med praktiska workshops och coaching för hållbar framgång. Genom att facilitera sessioner för grupper och individer hjälper jag till med att förbättra arbetsplatskulturen och främja dina anställdas psykiska hälsa.

Terapi och coaching fungerar som proaktiva åtgärder för att hantera stressrelaterade utmaningar och främja välbefinnande inom företaget. Med en bakgrund inom media- och filmindustrin har jag framförallt god insikt i de utmaningar och möjligheter till utveckling som finns inom den kreativa sektorn.  

Vad jag erbjuder

Skräddarsydda workshops och sessioner för grupper och individer. Strategisk planering för välbefinnande, ledarskap och arbetskultur.

Ett upplägg kan också inkludera yoga och mindfulnessövningar för er som team. Workshops och kurser kan hållas på YogaFolks på Södermalm i Stockholm eller på er arbetsplats. Online-sessioner finns också tillgängliga och genomförs på svenska eller engelska.

I våra coachningsessioner styr vi mot framtiden och skapar en roadmap för att nå era mål. För terapi dyker vi djupare ner, och tar upp underliggande komplexa mönster som kan påverka ditt teams prestation och välbefinnande. Om ni tror att detta kan gynna ert företag, så är ni varmt välkomna att kontakta mig.