Studio Syntes

Studio Syntes erbjuder parterapi, individuell samtalsterapi och familjerådgivning. 

I individuell samtalsterapi får du en möjlighet att möta dig själv med medkänsla, utforska dina möjligheter, potential och syfte. Få stöd i att hantera tidigare erfarenheter i livet, undersöka dina relationer, din anknytning och hjälp att hitta nya hjälpsamma strategier framåt.

Alla relationer kan vid tillfällen i livet behöva stöd utifrån. I parterapi får ni möjlighet att fördjupa förståelsen för varandra och att hitta nya sätt att kommunicera. Få stöd i att identifiera eventuella utmaningar, ta hand om och utveckla er relation.

I familjerådgivning erbjuder jag samtal för er som vill få stöd i relationen med en förälder eller syskon. 

Jag arbetar utifrån ett integrativt terapeutiskt förhållningssätt med grunderna i psykosyntes, kognitiv beteendeterapi (KBT), compassion fokuserad terapi och ACT. Jag använder mig också av metoder och verktyg från empatisk kommunikation och anknytningsteori. 

Studio Syntes erbjuder även coaching och workshops i personlig utveckling för privatpersoner och företag. 

Josefin Kollberg

Samtalsterapeut

Jag är verksam som samtalsterapeut i Stockholm. För mig är mötet mellan oss människor något av det finaste och viktigaste vi har. Att få träffa dig som klient er som par eller familj är berikande och utvecklande. 

Samtalsterapi är en möjlighet att utforska sig själva och att varsamt hantera och bearbeta tidigare erfarenheter. Terapi ger också verktyg och insikter att ta med oss framåt i livet.